Ranté kerekan VD Tipe 1 Ton ranté kerekan 2 Ton Manual ranté kerekan

Pondok Description:

Basic Info Condition: New Product Name: Chain Hoist Vd Type 1 Ton Chain Hoist 2 Ton Manual Load Chains: G80 Standard Hooks: Fully Forged Hooks Are Fitted with Safety Latches Dynamic Test Load: 1.5 Times of Rated Weight ...


jéntré produk

Tags produk

Info dasar

Kaayaan: New
Ngaran produk: Chain kerekan VD Tipe 1 Ton Chain kerekan 2 Ton Manual
Beban ranté: G80 Standar
Uli: uli pinuh ngajalin Dupi dipasangan ku Latches Kasalametan
Dinamis Test beban: 1,5 Times of Dihaturkeun Beurat
Pangiriman jéntré: 10-25days Saatos The Turun pamayaran
Sanggeus-Penjualan Service disadiakeun: Rojongan Overseas Katilu-Partéi Sadia
Factor Kasalametan: 4 Times of Beurat Dipeunteun
Dagang: ngaropéa
Paket angkutan: Kasus atanapi Cartons kayu
Spésifikasi: Kamampuh: 0,5 ton -20 ton
Asal: Cina
Kode HS: 8425190000

Panjelasan Produk

           Ranté kerekan tipe VD 1 ton ranté kerekan 2 ton manual ranté kerekan
Specifacation: 
Ranté kerekan VD Tipe 1 Ton ranté kerekan 2 Ton Manual ranté kerekan
Ranté kerekan VD Tipe 1 Ton ranté kerekan 2 Ton Manual ranté kerekan

Ranté kerekan VD Tipe 1 Ton ranté kerekan 2 Ton Manual ranté kerekan
Ranté kerekan VD Tipe 1 Ton ranté kerekan 2 Ton Manual ranté kerekan
Ranté kerekan VD Tipe 1 Ton ranté kerekan 2 Ton Manual ranté kerekan

Layanan kami

  24Hours Service Online
 
  Sampel nyaéta sadia
 
  jasa OEM nyaéta sadia
 
  Test hiji-hiji
 
 Émbaran Company
 

 Salaku parusahaan cabangna whollyowned of Foshan Tongyida ngangkat Equipment Manufaktur Co., Ltd ieu kapanggih dina 2013, Norho geus husus dina desain, pabrik jeung suplai of ngangkat jeung alat hoisting.   

Sanggeus leuwih ti 10 taun ngembangkeun, kiwari kami salah sahiji pausahaan ngarah di sawah kami, kami boga 300 staffs pikeun tim profésional dewasa desain, tim kadali kualitas, tim manajemen produksi jeung tim layanan jualan.   

Wecan nyadiakeun sakabéh ngangkat sarta penanganan bahan kaperluan Anjeun dina harga pohara kalapa. Kalawan International ISO Approvals pikeun sistim kualitas sarta CE, GS, sertifikasi TUV, Norho Grup anu reueus ngabagéakeun anjeun parusahaan urang jeung ngarep pisan nguping béja ti anjeun. 

Urang lengket prinsip "kualitas heula, layanan heula, pamutahiran kontinyu sarta inovasi minuhan konsumén" pikeun manajemén jeung "enol cacad, enol keluhan" salaku obyektif kualitas. Pikeun nyampurnakeun jasa urang, urang nyadiakeun produk kalawan kualitas alus di harga lumrah.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !