Ranté blok 20 Ton Hand ranté Blok 10 Ton 3 Méter

Pondok Description:

Basic Info Condition: New Product Name: 20 Ton Chain Block 10 Meters Manual Chain Block 10 Load Chains: G80 Standard Hooks: Fully Forged Hooks Are Fitted with Safety Latches Dynamic Test Load: 1.5 Times of Rated Weight Delivery Detail: 10-25days After The Down Payment After-Sales Service Provided: Overseas Third-Party Support Available Safety Factor: 4 Times of Rated Weight Trademark: Customized Transport Package: Wooden Case or Cartons Specification: Capacity: 0.5 ton -20 ton Origin: Ch...


  • Min.Order kuantitas: 1 Piece/Pieces
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Info dasar

    Kaayaan: New
    Ngaran produk: 20 Ton Chain Blok 10 Méter Manual Chain Blok 10
    Beban ranté: G80 Standar
    Uli: uli pinuh ngajalin Dupi dipasangan ku Latches Kasalametan
    Dinamis Test beban: 1,5 Times of Dihaturkeun Beurat
    Pangiriman jéntré: 10-25days Saatos The Turun pamayaran
    Sanggeus-Penjualan Service disadiakeun: Rojongan Overseas Katilu-Partéi Sadia
    Factor Kasalametan: 4 Times of Beurat Dipeunteun
    Dagang: ngaropéa
    Paket angkutan: Kasus atanapi Cartons kayu
    Spésifikasi: Kamampuh: 0,5 ton -20 ton
    Asal: Cina
    Kode HS: 8425190000

    Panjelasan Produk

               Blok ranté 20 ton ranté leungeun block 10 ton 3 méter
    Specifacation: 
    Ranté blok 20 Ton Hand ranté Blok 10 Ton 3 Méter
    Ranté blok 20 Ton Hand ranté Blok 10 Ton 3 Méter
    Ranté blok 20 Ton Hand ranté Blok 10 Ton 3 Méter
    Ranté blok 20 Ton Hand ranté Blok 10 Ton 3 Méter
    Ranté blok 20 Ton Hand ranté Blok 10 Ton 3 MéterLayanan kami

    24Hours Service Online

    Sampel nya sadia

    jasa OEM nyaéta sadia

    Test hiji-hiji

    Émbaran parusahaan
    Salaku parusahaan cabangna whollyowned of Foshan Tongyida ngangkat Equipment Manufaktur Co., Ltd ieu kapanggih dina 2013, Norho geus husus dina desain, pabrik jeung suplai of ngangkat jeung alat hoisting.

    Sanggeus leuwih ti 10 taun ngembangkeun, kiwari kami salah sahiji pausahaan ngarah di sawah kami, kami boga 300 staffs pikeun tim profésional dewasa desain, tim kadali kualitas, tim manajemen produksi jeung tim layanan jualan.

    Wecan nyadiakeun sakabéh ngangkat sarta penanganan bahan kaperluan Anjeun dina harga pohara kalapa. Kalawan International ISO Approvals pikeun sistim kualitas sarta CE, GS, sertifikasi TUV, Norho Grup anu reueus ngabagéakeun anjeun parusahaan urang jeung ngarep pisan nguping béja ti anjeun.

    Urang lengket prinsip "kualitas heula, layanan heula, pamutahiran kontinyu sarta inovasi minuhan konsumén" pikeun manajemén jeung "enol cacad, enol keluhan" salaku obyektif kualitas. Pikeun nyampurnakeun jasa urang, urang nyadiakeun produk kalawan kualitas alus di harga lumrah.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !