Ranté Blok Produsén 1 Ton 2 Ton 3 Ton 5 Ton 10 Ton

Pondok Description:

Basic Info Certification: CE, ISO9001:2000 Condition: New Color: Orange Product Name: Chain Block Manufacturer 1 Ton 2 Ton 3 Ton 5 Ton 1 Lifting Load: 1/2/3/5/10 Ton Number of Load Chain: 1-4 ...


jéntré produk

Tags produk

Info dasar

Sertifikasi: CE, ISO9001: 2000
Kaayaan: New
Warna: Oranyeu
Ngaran produk: Chain Blok Produsén 1 Ton 2 Ton 3 Ton 5 Ton 1
Ngangkat beban: 1/2/3/5/10 Ton
Jumlah beban Chain: 1-4
Kakuatan Sause: Hand Chain
Diaméter beban Chain: 6.3 / 7.1 / 9mm
Ngangkat Treatment Surface Chain: Blacken
Ngangkat Jangkungna: 3/5 / 6meters
Megatkeun beban: 4: 1
Pangiriman Time: Dina Bursa pikeun Sampel pesenan
Dagang: TD
Paket angkutan: Cartons atawa kayu Packing Case
Spésifikasi: ukuranana Packing 21 * 17 * 25cm sakumaha 1 ton 3 méter
Asal: Cina
Kode HS: 8425190000

Panjelasan Produk

block produsén ranté 1 ton 2 ton 3 ton 5 ton 10 ton

Panjelasan Produk
Ranté Blok Produsén 1 Ton 2 Ton 3 Ton 5 Ton 10 Ton
Ranté Blok Produsén 1 Ton 2 Ton 3 Ton 5 Ton 10 Ton

Applcation:

Super Lux tipe Chain Blok mangrupakeun alat ngangkat portabel gampang dioperasikeun ku hand.It téh cocog pikeun pamakéan di pabrik, Pertambangan, kebon, situs konstruksi, produksi pertanian, jeung di wharfs, docks na storages pikeun ngaropéa mesin, ngangkat cargos, sarta loading na unloading barang.

Ieu hususna nguntungkeun pikeun ngangkat gawé di hawa kabuka jeung tempat dimana aya catu daya nyaéta aya.

Blok ranté bisa digantelkeun ka trolley sahiji jenis naon salaku ranté iinditan block.It téh merenah pikeun monorel Sistim conveying overhead, handtravelling bango na jib bango.

Fitur:

Kasalametan, dipercaya di operasi kalawan pangropéa minimum;

Effiency tinggi na tarikan leungeun leutik;

Beurat lampu sarta penanganan gampang;

Penampilan rupa kalawan ukuran leutik;

Durability di layanan.

warung karya:
Ranté Blok Produsén 1 Ton 2 Ton 3 Ton 5 Ton 10 Ton

Ranté Blok Produsén 1 Ton 2 Ton 3 Ton 5 Ton 10 Ton
Ranté Blok Produsén 1 Ton 2 Ton 3 Ton 5 Ton 10 Ton

larapkeun pikeun 
Ranté Blok Produsén 1 Ton 2 Ton 3 Ton 5 Ton 10 Ton

Ngan ngarasa Luncat ngahubungan kuring
 
Ivy Huang
Penjualan Manajer
 Mobile: +86 138 2771 2099


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !