Tentang Kami

Foshan Tongyida ngangkat Equipment Manufaktur Co., Ltd husus dina desain, pabrik jeung suplai of ngangkat jeung alat hoisting. 

Sanggeus ngeunaan 5 taun ngembangkeun, kiwari kami salah sahiji pausahaan ngarah di sawah kami, kami boga 100 staffs pikeun tim profésional dewasa desain, tim kadali kualitas, tim manajemen produksi jeung tim layanan jualan. 

Tongyida ngangkat Equipment Grup tiasa nyadiakeun sakabéh manual alat-alat ngangkat sarta penanganan bahan kaperluan Anjeun dina harga kacida sakumaha kalapa. Kalawan International ISO Approvals pikeun sistim kualitas sarta CE, GS, sertifikasi TUV, grup kami anu reueus ngabagéakeun anjeun didatangan pabrik urang jeung ngarep pisan nguping béja ti anjeun. 

Urang lengket prinsip "kualitas heula, layanan heula, pamutahiran kontinyu sarta inovasi minuhan konsumén" jeung "enol cacad, enol keluhan" salaku obyektif kualitas.

1fadsf12dfadsf1


WhatsApp Online Chat !