• t7
  • t3
  • t2
  • t4

Featured Products

New Arrivals

  • 31
  • 51

Trust pantes Produsén Of Chain kerekan Jeung Lever kerekan

Foshan Tongyida ngangkat Equipment Manufaktur Co., Ltd husus dina desain, pabrik jeung suplai of ngangkat jeung alat hoisting.

Sanggeus ngeunaan 5 taun ngembangkeun, kiwari kami salah sahiji pausahaan ngarah di sawah kami, kami boga 100 staffs pikeun tim profésional dewasa desain, tim kadali kualitas, tim manajemen produksi jeung tim layanan jualan.

Tongyida ngangkat Equipment Grup tiasa nyadiakeun sakabéh manual alat-alat ngangkat sarta penanganan bahan kaperluan Anjeun dina harga kacida sakumaha kalapa. Kalawan International ISO Approvals pikeun sistim kualitas sarta CE, GS, sertifikasi TUV, grup kami anu reueus ngabagéakeun anjeun didatangan pabrik urang jeung ngarep pisan nguping béja ti anjeun.

nempo More
Urang Diajar, kami Buruh, kami Diterangkeun!
Trust pantes Produsén Of Chain kerekan Jeung Lever kerekan

  • Orde sampel

    Orde sampel

    If you want to check the quality frist pls contact us. Then our Sample Order service is waiting for you!

  • pabrik Tour

    pabrik Tour

    If you have any questions pls ask us. Our Factory Tour service is all time waiting for you!

Ngeunaan Kilang kitu kami

  • 1
  • IMG_6863
  • IMG_6879
  • IMG_6886
  • IMG_6890
  • IMG_6892
  • IMG_6897
  • IMG_6900
  • 微 信 图片 _20180827095705
WhatsApp Online Chat !