• t7
  • t3
  • t2
  • t4

Main Produk

  • 31
  • 51

Trust pantes Produsén Of Chain kerekan Jeung Lever kerekan

Foshan Tongyida ngangkat Equipment Manufaktur Co., Ltd husus dina desain, pabrik jeung suplai of ngangkat jeung alat hoisting.

Sanggeus ngeunaan 5 taun ngembangkeun, kiwari kami salah sahiji pausahaan ngarah di sawah kami, kami boga 100 staffs pikeun tim profésional dewasa desain, tim kadali kualitas, tim manajemen produksi jeung tim layanan jualan.

Tongyida ngangkat Equipment Grup tiasa nyadiakeun sakabéh manual alat-alat ngangkat sarta penanganan bahan kaperluan Anjeun dina harga kacida sakumaha kalapa. Kalawan International ISO Approvals pikeun sistim kualitas sarta CE, GS, sertifikasi TUV, grup kami anu reueus ngabagéakeun anjeun didatangan pabrik urang jeung ngarep pisan nguping béja ti anjeun.

nempo More
Urang Diajar, kami Buruh, kami Diterangkeun!
Trust pantes Produsén Of Chain kerekan Jeung Lever kerekan

  • OEM / ODM

    OEM / ODM

    Lamun ...
    1. Dupi pilari OEM / ODM pabrik di industri ieu.
    2. Perlu batur anu bisa ngahasilkeun naon rék sarta boga rarancang custom dicitak nepi spésifikasi Anjeun.
    Lajeng urang OEM / ODM layanan téh pikeun anjeun!

  • Orde sampel

    Orde sampel

    Lamun ...
    1. Hayang meuli urutan sampel munggaran.
    2. Meuli hiji urutan pinuh sanggeus validating kualitas produk.
    Lajeng jasa Orde Sampel urang téh pikeun anjeun!

  • pabrik Tour

    pabrik Tour

    Lamun ...
    1. dupi hoyong informasi ngeunaan parusahaan urang.
    2. Dupi hoyong buka Cina sarta museurkeun gawé bareng urang.
    Lajeng Kilang kitu jasa Tour urang téh pikeun anjeun!

Ngeunaan Kilang kitu kami

  • 1
  • IMG_6863
  • IMG_6879
  • IMG_6886
  • IMG_6890
  • IMG_6892
  • IMG_6897
  • IMG_6900
  • 微 信 图片 _20180827095705
WhatsApp Online Chat !