Equipments Lifting Penanganan Material 10 Pembinaan Ton

Short Description:

Basic Info Condition: New Product Name: Material Handling Lifting Equipments 10 Ton Constr Load Chains: G80 Standard Hooks: Fully Forged Hooks Are Fitted with Safety Latches Dynamic Test Load: 1.5 Times of Rated Weight ...


Detail produk

Tags Product

Info dhasar

Kondisi: New
Product Name: Equipments Lifting Penanganan Material 10 Ton Constr
Load Chains: G80 standar
Pancingan: pancingan Kanthi palsu Apa Cekap karo Latches Safety
Dynamic Test Load: 1.5 Times of Popular Bobot
Delivery Detail: 10-25days Sawise The Down Pembayaran
Sawise-Sales Service Layanan: Dhukungan Overseas Pihak katelu Cepak
Factor Safety: 4 Times of Bobot Rated
Trademark: Selaras
Paket Transport: Case utawa cartons Kayu
Keterangan: Kapasitas: 0,5 ton -20 ton
Asal: China
Kode HS: 8425190000

Description Product

           Penanganan Material Lifting Alat peralatan construction 10 ton

Specifacation: 
Equipments Lifting Penanganan Material 10 Pembinaan Ton
Equipments Lifting Penanganan Material 10 Pembinaan Ton

Equipments Lifting Penanganan Material 10 Pembinaan Ton
Equipments Lifting Penanganan Material 10 Pembinaan Ton
Equipments Lifting Penanganan Material 10 Pembinaan Ton

Layanan kita

  24Hours Service Online
 
  Sample cumawis
 
  layanan OEM cumawis
 
  Test siji
 
 Informasi Company
 

 Minangka perusahaan tambahan whollyowned saka Foshan Tongyida Lifting Equipment Co., Ltd ketemu ing 2013, Norho wis specialized ing desain, Pabrik lan sumber saka ngangkat lan peralatan hoisting.   

Sawise luwih saka 10 taun pembangunan, dina iki kita iku siji saka perusahaan anjog ing lapangan kita, kita kudu 300 tenaga kanggo tim profesional diwasa desain, tim kontrol kualitas, tim Manajemen produksi lan tim dodolan layanan.   

Wecan nyedhiyani kabeh ngangkat lan jawab materi kabutuhan ing prices Highly competitive. Kanthi International ISO persetujuan kanggo sistem kualitas lan CE, GS, sertifikat TUV, Norho Group bangga kanggo welcome sampeyan kanggo perusahaan kita lan katon nerusake kanggo Hearing saka sampeyan. 

We kelet kanggo prinsip "kualitas pisanan, layanan pisanan, terus dandan lan inovasi kanggo ketemu pelanggan" kanggo Manajemen lan "nul kekurangan, nul keluhan" minangka adil kualitas. Nyampurnakaké layanan kita, kita nyedhiyani produk karo kualitas apik ing rega cukup.


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !