Chain pamblokiran 20 Ton Hand Chain Block 10 Ton 3 Meter

Short Description:

Basic Info Condition: New Product Name: 20 Ton Chain Block 10 Meters Manual Chain Block 10 Load Chains: G80 Standard Hooks: Fully Forged Hooks Are Fitted with Safety Latches Dynamic Test Load: 1.5 Times of Rated Weight Delivery Detail: 10-25days After The Down Payment After-Sales Service Provided: Overseas Third-Party Support Available Safety Factor: 4 Times of Rated Weight Trademark: Customized Transport Package: Wooden Case or Cartons Specification: Capacity: 0.5 ton -20 ton Origin: Ch...


  • Min.Order Quantity: 1 Piece/Pieces
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Info dhasar

    Kondisi: New
    Load Chains: G80 standar
    Pancingan: pancingan Kanthi palsu Apa Cekap karo Latches Safety
    Dynamic Test Load: 1.5 Times of Popular Bobot
    Delivery Detail: 10-25days Sawise The Down Pembayaran
    Sawise-Sales Service Layanan: Dhukungan Overseas Pihak katelu Cepak
    Factor Safety: 4 Times of Bobot Rated
    Trademark: Selaras
    Paket Transport: Case utawa cartons Kayu
    Keterangan: Kapasitas: 0,5 ton -20 ton
    Asal: China
    Kode HS: 8425190000

    Description Product

               Pamblokiran Chain 20 ton chain tangan pemblokiran 10 ton 3 meter
    Specifacation: 
    Chain pamblokiran 20 Ton Hand Chain Block 10 Ton 3 Meter
    Chain pamblokiran 20 Ton Hand Chain Block 10 Ton 3 Meter
    Chain pamblokiran 20 Ton Hand Chain Block 10 Ton 3 Meter
    Chain pamblokiran 20 Ton Hand Chain Block 10 Ton 3 Meter
    Chain pamblokiran 20 Ton Hand Chain Block 10 Ton 3 MeterLayanan kita

    24Hours Service Online

    Sample cumawis

    layanan OEM cumawis

    Test siji

    Informasi Company
    Minangka perusahaan tambahan whollyowned saka Foshan Tongyida Lifting Equipment Co., Ltd ketemu ing 2013, Norho wis specialized ing desain, Pabrik lan sumber saka ngangkat lan peralatan hoisting.

    Sawise luwih saka 10 taun pembangunan, dina iki kita iku siji saka perusahaan anjog ing lapangan kita, kita kudu 300 tenaga kanggo tim profesional diwasa desain, tim kontrol kualitas, tim Manajemen produksi lan tim dodolan layanan.

    Wecan nyedhiyani kabeh ngangkat lan jawab materi kabutuhan ing prices Highly competitive. Kanthi International ISO persetujuan kanggo sistem kualitas lan CE, GS, sertifikat TUV, Norho Group bangga kanggo welcome sampeyan kanggo perusahaan kita lan katon nerusake kanggo Hearing saka sampeyan.

    We kelet kanggo prinsip "kualitas pisanan, layanan pisanan, terus dandan lan inovasi kanggo ketemu pelanggan" kanggo Manajemen lan "nul kekurangan, nul keluhan" minangka adil kualitas. Nyampurnakaké layanan kita, kita nyedhiyani produk karo kualitas apik ing rega cukup.


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !