Babagan awake dhewe

Foshan Tongyida Lifting Equipment Co., Ltd specialized ing desain, Pabrik lan sumber saka ngangkat lan peralatan hoisting. 

Sawise kira-kira 5 taun pembangunan, dina iki kita iku siji saka perusahaan anjog ing lapangan kita, kita kudu 100 tenaga kanggo tim profesional diwasa desain, tim kontrol kualitas, tim Manajemen produksi lan tim dodolan layanan. 

Tongyida Lifting Equipment Group bisa nyedhiyani kabeh manual peralatan ngangkat lan jawab materi kabutuhan ing prices Highly minangka competitive. Kanthi International ISO persetujuan kanggo sistem kualitas lan CE, GS, sertifikat TUV, klompok Kita bangga welcome kanggo ngunjungi kita pabrik lan katon nerusake kanggo Hearing saka sampeyan. 

We kelet kanggo prinsip "kualitas pisanan, layanan pisanan, terus dandan lan inovasi kanggo ketemu pelanggan" lan "nul kekurangan, nul keluhan" minangka adil kualitas.

1fadsf12dfadsf1


WhatsApp Online Chat !