2 Ton Manual Chain Pulley Block 3 Ton Manual Chain Block 3 Meter

Short Description:

Basic Info Certification: CE Condition: New Product Name: 2 Ton Manual Chain Pulley Block 3 Ton Manual Chain Load Chains: G80 Standard Hooks: Fully Forged Hooks Are Fitted with Safety Latches Dynamic Test...


Detail produk

Tags Product

Info dhasar

Certification: CE
Kondisi: New
Product Name: 2 Ton Manual Chain Pulley Block 3 Ton Manual Chain
Load Chains: G80 standar
Pancingan: pancingan Kanthi palsu Apa Cekap karo Latches Safety
Dynamic Test Load: 1.5 Times of Popular Bobot
Delivery Detail: 10-25days Sawise The Down Pembayaran
Sawise-Sales Service Layanan: Dhukungan Overseas Pihak katelu Cepak
Factor Safety: 4 Times of Bobot Rated
Trademark: Selaras
Paket Transport: Case utawa cartons Kayu
Keterangan: Kapasitas: 0,5 ton -20 ton
Asal: China1 Ton Chain Block 2 Ton Maual Chain Block 3 M
Kode HS: 8425190000

Description Product

2 ton Manual Chain Pulley Block 3 ton manual chain pemblokiran 3 meter

2 Ton Manual Chain Pulley Block 3 Ton Manual Chain Block 3 Meter

Specifacation: 
2 Ton Manual Chain Pulley Block 3 Ton Manual Chain Block 3 Meter
2 Ton Manual Chain Pulley Block 3 Ton Manual Chain Block 3 Meter
2 Ton Manual Chain Pulley Block 3 Ton Manual Chain Block 3 Meter

2 Ton Manual Chain Pulley Block 3 Ton Manual Chain Block 3 Meter

Layanan kita

  24Hours Service Online
 
  Sample cumawis
 
  layanan OEM cumawis
 
  Test siji
 
 Informasi Company
 

 Minangka perusahaan tambahan whollyowned saka Foshan Tongyida Lifting Equipment Co., Ltd ketemu ing 2013, Norho wis specialized ing desain, Pabrik lan sumber saka ngangkat lan peralatan hoisting.   

Sawise luwih saka 10 taun pembangunan, dina iki kita iku siji saka perusahaan anjog ing lapangan kita, kita kudu 300 tenaga kanggo tim profesional diwasa desain, tim kontrol kualitas, tim Manajemen produksi lan tim dodolan layanan.   

Weccan nyedhiyani kabeh ngangkat lan jawab materi kabutuhan ing prices Highly competitive. Kanthi International ISO persetujuan kanggo sistem kualitas lan CE, GS, sertifikat TUV, Norho Group bangga kanggo welcome sampeyan kanggo perusahaan kita lan katon nerusake kanggo Hearing saka sampeyan. 

We kelet kanggo prinsip "kualitas pisanan, layanan pisanan, terus dandan lan inovasi kanggo ketemu pelanggan" kanggo Manajemen lan "nul kekurangan, nul keluhan" minangka adil kualitas. Nyampurnakaké layanan kita, kita nyedhiyani produk karo kualitas apik ing rega cukup.


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !