• t7
  • t3
  • t2
  • t4

main Products

  • 31
  • 51

Trust Worthy Produsen Of Chain kerekan Lan Lever kerekan

Foshan Tongyida Lifting Equipment Co., Ltd specialized ing desain, Pabrik lan sumber saka ngangkat lan peralatan hoisting.

Sawise kira-kira 5 taun pembangunan, dina iki kita iku siji saka perusahaan anjog ing lapangan kita, kita kudu 100 tenaga kanggo tim profesional diwasa desain, tim kontrol kualitas, tim Manajemen produksi lan tim dodolan layanan.

Tongyida Lifting Equipment Group bisa nyedhiyani kabeh manual peralatan ngangkat lan jawab materi kabutuhan ing prices Highly minangka competitive. Kanthi International ISO persetujuan kanggo sistem kualitas lan CE, GS, sertifikat TUV, klompok Kita bangga welcome kanggo ngunjungi kita pabrik lan katon nerusake kanggo Hearing saka sampeyan.

ndeleng More
We Sinau, We Buruh, We Lead!
Trust Worthy Produsen Of Chain kerekan Lan Lever kerekan

  • OEM / ODM

    OEM / ODM

    Yen sampeyan ...
    1. Apa looking for OEM / ODM manufaktur ing industri.
    2. Kudu wong sing bisa gawé apa sing arep lan duwe rancangan adat dicithak kanggo specification Panjenengan.
    Banjur kita OEM / ODM layanan sing!

  • Order Sample

    Order Sample

    Yen sampeyan ...
    1. Arep tuku supaya sampel pisanan.
    2. Tuku supaya lengkap sawise validating kualitas produk.
    Banjur layanan Order Sample kita kanggo sampeyan!

  • pabrik Tour

    pabrik Tour

    Yen sampeyan ...
    1. Punapa informasi luwih lengkap babagan perusahaan kita.
    2. Kaya kanggo ngunjungi China lan kasengsem ing nggarap kita.
    Banjur Factory layanan Tour kita kanggo sampeyan!

About Factory Kita

  • 1
  • IMG_6863
  • IMG_6879
  • IMG_6886
  • IMG_6890
  • IMG_6892
  • IMG_6897
  • IMG_6900
  • 微 信 图片 _20180827095705
WhatsApp Online Chat !