• t7
  • t3
  • t2
  • t4

Featured Products

New Arrivals

  • 31
  • 51

Trust Worthy Produsen Of Chain kerekan Lan Lever kerekan

Foshan Tongyida Lifting Equipment Co., Ltd specialized ing desain, Pabrik lan sumber saka ngangkat lan peralatan hoisting.

Sawise kira-kira 5 taun pembangunan, dina iki kita iku siji saka perusahaan anjog ing lapangan kita, kita kudu 100 tenaga kanggo tim profesional diwasa desain, tim kontrol kualitas, tim Manajemen produksi lan tim dodolan layanan.

Tongyida Lifting Equipment Group bisa nyedhiyani kabeh manual peralatan ngangkat lan jawab materi kabutuhan ing prices Highly minangka competitive. Kanthi International ISO persetujuan kanggo sistem kualitas lan CE, GS, sertifikat TUV, klompok Kita bangga welcome kanggo ngunjungi kita pabrik lan katon nerusake kanggo Hearing saka sampeyan.

ndeleng More
We Sinau, We Buruh, We Lead!
Trust Worthy Produsen Of Chain kerekan Lan Lever kerekan

  • Order Sample

    Order Sample

    If you want to check the quality frist pls contact us. Then our Sample Order service is waiting for you!

  • pabrik Tour

    pabrik Tour

    If you have any questions pls ask us. Our Factory Tour service is all time waiting for you!

About Factory Kita

  • 1
  • IMG_6863
  • IMG_6879
  • IMG_6886
  • IMG_6890
  • IMG_6892
  • IMG_6897
  • IMG_6900
  • 微 信 图片 _20180827095705
WhatsApp Online Chat !